Η «ΕΥΤΟΠΙΑ» στο «ΚΗΦΙΣΙΑ 24»ΚΗΦΙΣΙΑ 24Παντοπωλείο «E-utopia»: προϊόντα απο την ελληνική γη με άριστες προδιαγραφές, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

«Ξεκινήσαμε ως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με την πώληση ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων (www.e-utopia.gr), με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα, με άριστες προδιαγραφές, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Αναζητήσαμε παραγωγούς που αντιστέκονται στις σύγχρονες μεθόδους και εφαρμόζουν τους πιο αγνούς τρόπους επεξεργασίας, εντοπίσαμε αρώματα και γεύσεις μοναδικές, παρασυρθήκαμε από την ουτοπία για να μεταφέρουμε στον πραγματικό κόσμο την απλότητα των παιδικών μας χρόνων.

Πριν 6 μήνες, το πείσμα να αποδείξουμε ότι η ευτοπία δεν είναι ουτοπία, ήταν το κίνητρο για να δημιουργήσουμε το δικό μας φυσικό κατάστημα! Σας περιμένουμε, λοιπόν, Αγ. Τρύφωνος 32, στην Κηφισιά για να σας προσφέρουμε βραβευμένα κρασιά, ορεκτικά, πρωτότυπες γεύσεις λικέρ, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, ιδιαίτερες γεύσεις στο ξίδι, αλλά και βιολογικό λάδι και ελιές, αρωματικά φυτά και βότανα, χύμα βιολογικά όσπρια, πετιμέζι, μέλι, ξηρούς καρπούς, παξιμάδια, ελληνικό καφέ, ούζο ή τσίπουρο.

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα που μας παρέχει η ελληνική γη. Εσείς;»