Κανταΐφι



ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ

Κανταΐφι

ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑΥλικά

Για τη γέμιση

1 κιλό φύλλο

½ αμύγδαλα τριμμέναlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

4 φρυγανιές

1 κουταλιά σούπας κανέλα

Τα τυλίγουμε, αλείφουμε βούτυρο και ψήνουμε.

 

Για το σιρόπι

2 κιλά ζάχαρη

Χυμό 1 λεμονιού

Βανίλια

Σιροπιάζουμε κρύο κανταΐφι, με καυτό σιρόπι.