Τηγανίτες



???????????????????????????????Υλικά

2 φλιτζάνι αλεύρι

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

1 φλιτζάνι γάλα

2 αυγά

Ελαιόλαδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

Μέλι ή πετιμέζιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μείγμα. Βάζουμε στο τηγάνι λάδι. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο λάδι χρησιμοποιώντας μια κουτάλα. Όταν οι τηγανίτες ροδίσουν από τη μια πλευρά, τις  γυρίζουμε κι από την άλλη. Μόλις αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα, τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο, στο οποίο έχουμε προηγουμένως βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε με μέλι ή πετιμέζι.