Κέικ με μαρμελάδα



???????????????????????????????Υλικά

240 ml λάδιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

220 γρ ζάχαρη

100 γρ ψιλό σιμιγδάλι

120 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

300 γρ καρύδια τριμμένα σε μορφή πούδραςlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι

1/2 κγ κοφτό μοσχοκάρυδο

1 φλυτζάνι (250 ml) ζεστό νερό

μαρμελάδαlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία λεκάνη (εκτός από το νερό) τα χτυπάμε στο μίξερ και προσθέτουμε, ενώ χτυπάμε, το νερό.

Όταν ενωθούν καλά τα υλικά αδειάζουμε σε φόρμα του κέικ, που την έχουμε αλείψει με λάδι, και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι.

Ψήνουμε αμέσως σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Χρειάζεται περίπου μία ώρα ψήσιμο. Όταν το ξεφουρνίσουμε το αφήνουμε στη φόρμα για 15 λεπτά και μετά ξεφορμάρουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Αφού κρυώσει το καλύπτουμε με μαρμελάδα.