Μπισκότα με ταχίνι και μέλι



???????????????????????????????Υλικά

½ φλιτζάνι ταχίνιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

½ φλιτζάνι μέλιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

1 φλιτζάνι σπασμένη καρυδόψιχαlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

½ φλιτζάνι ξανθές σταφίδεςlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

1 ½ φλιτζάνι νιφάδες βρώμης  logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

½ φλιτζάνι σταγόνες κουβερτούρας ή μισή πλάκα κουβερτούρα (50 γραμ. περίπου) κομμένη σε μικρότερα κομμάτια

½ κουτ. του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σ ένα μπολ το ταχίνι, το μέλι, την καρυδόψιχα, τις σταφίδες και την κανέλα και τα ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο την βρώμη ανακατεύοντας και στο τέλος προσθέτουμε και την κουβερτούρα.

Σ ένα ταψί απλώνουμε μια λαδόκολλα και από το μείγμα παίρνουμε κομμάτια στο μέγεθος περίπου ενός καρυδιού και το πλάθουμε με τα χέρια σε μπαλάκι το οποίο πριν το βάλουμε στο ταψί το πατάμε λίγο, όπως κάνουμε με τα μπιφτέκια (υπολογίστε περίπου 12 κομμάτια).

Τα τοποθετούμε αραιά μέσα στο ταψί, γιατί τα μπισκότα απλώνουν με το ψήσιμο. Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (πάνω – κάτω) και τα ψήνουμε για 10’. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν χρειάζονται περισσότερο ψήσιμο.

Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα μπισκότα είναι πολύ μαλακά, γι αυτό πριν τα μαζέψουμε αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, αλλά τα βγάζουμε από το ταψί με την λαδόκολλα.

Όταν κρυώσουν αν δεν τα σερβίρετε, τα κλείνουμε σε γυάλινο βάζο.