Κατσίκι με μαυρομάτικα φασόλια



ΛΙΟΚΑΡΠΙΥλικά

1 και 1/2 κιλά κρέας κατσικίσιο

500 γρ. μαυρομάτικα φασόλιαlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

2-3 ντομάτες

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 φλιτζάνι ελαιόλάδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

αλάτι logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7- πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε το κρέας αλατοπιπερομένο, κομμάτια μερίδες στην κατσαρόλα.

Γιαχνίζουμε με κρεμμύδι, ντομάτα και λάδι.

Ρίχνουμε νερό και βράζουμε.

Τα μαυρομάτικα τα βράζουμε χωριστά σε άλλη κατσαρόλα.

Όταν βράσει το κρέας, στραγγίζουμε τα μαυρομάτικα και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας.

Το αφήνουμε λίγο να βράσει με τα μαυρομάτικα, να αχνιστεί και είναι έτοιμο.