Μοσχαράκι με λαζάνια



???????????????????????????????Υλικά

1 κ. μοσχάρι (μπούτι)

500γρ. λαζάνιαlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

¾ φλιτζάνι καφέ βούτυρο

2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες

2-3 κόκκους μπαχάρι

Αλάτι, logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το μοσχάρι και το αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε το βούτυρο να κάψει και το σωτάρουμε καλά.

Αφού ροδίσει προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και δυο φλιτζάνια ζεστό νερό.

Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει μια πηχτή σάλτσα.

Στη συνέχεια, βράζουμε σε μια κατσαρόλα 5 ποτήρια νερό με λίγο αλάτι και βράζουμε για 6-8 λεπτά.

Τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά, ρίχνοντας μυζήθρα και τη σάλτσα.

Το κρέας το σερβίρουμε σε λεπτές φέτες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.