Μοσχάρι γιουβέτσι



???????????????????????????????Υλικά

1,5 κιλό μοσχάρι

500γρ. κριθαράκι ή χυλοπίτεςlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

1 κρεμμύδι

3-4 σκελίδες σκόρδο

3 ντομάτες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

Αλάτι, logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7πιπέρι

 

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας , το κόβουμε σε μερίδες και το τοποθετούμε σε ταψί.

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες.

Τα βάζουμε στο ταψί, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και ανακατεύουμε.

Ψήνουμε στους 200ο μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να τρυπιέται.

Ρίχνουμε 3-4 φλιτζάνια νερό, αλάτι, πιπέρι και το κριθαράκι, ανακατεύοντας στην αρχή συνεχώς για να μην κολλήσει.

Ψήνουμε μέχρι να γίνει το κριθαράκι.

Αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο ακόμη ζεστό νερό.