Μπεκρή μεζέ



???????????????????????????????Υλικά

1 κιλό xοιρινό

1 φλιτζάνι κόκκινο κρασίlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

2-3 κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

2-3 πιπεριές χρωματιστές

½ φλιτζάνι ελαιόλαδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

1-2 λεμόνια

¼ κεφαλοτύρι

Αλάτι logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7– πιπέρι – ρίγανηlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

 

Εκτέλεση

Κόβουμε το χοιρινό σε μικρές μπουκίτσες, τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σκόρδα σε χοντρά κομμάτια.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε τα παραπάνω υλικά και τα ροδίζουμε.

Σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά αφήνουμε να σιγοβράζει το κρέας μέχρι να μαλακώσει για 1 ώρα περίπου. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί σε κύβους και το αφήνουμε να λιώσει.