Πατατοσαλάτα



???????????????????????????????Υλικά

1 ½ κιλό πατάτες

2 κρεμμύδια

1 πράσινη πιπεριά

1 φλιτζάνι ελαιόλαδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

ελιέςlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

2 κουταλιές μουστάρδαlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

ξύδιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

αλάτιlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7 – πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αρκετό αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και αφού κρυώσουν τις κόβουμε κομμάτια μέσα στο μπολ που θα αποθηκεύσουμε την πατατοσαλάτα μας.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια την πιπεριά και τις ελιές και τα ανακατεύουμε με τις πατάτες.

Σ” ένα σέικερ βάζουμε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και αφού ανακαινίσουμε καλά περιχύνουμε την πατατοσαλάτα μας, προσέχοντας να ανακατευτεί ομοιόμορφα.

Τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα πριν σερβίρουμε