Δυναμωτική κρεατόσουπα



???????????????????????????????Υλικά (για 4 άτομα)

500 γρ. Χυλοπίτες με κρόκο Κοζάνης

1 κ. μοσχάρι (από ποντίκι)

2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα σε ροδέλες

2 κλωνάρια σέλερι, μαζί με τα φύλλα τους, ολόκληρα

2 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο

1 δαφνόφυλλο

Xυμό λεμονιού

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας σε άφθονο αλατισμένο νερό με λίγο αλάτι, ενώ κατά διαστήματα αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται με μια κουτάλα.

Όταν αρχίσει να μαλακώνει το κρέας προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα πράσα, τα καρότα, το σέλερι και το δαφνόφυλλο.

Αφού βράσει καλά το κρέας προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το χυλοπιτάκι.

Τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.