Ποιοι Είμαστε

Το όραμά μας  

Η αγάπη και το πάθος μας για τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, μας οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα, με άριστες προδιαγραφές, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Το όραμά μας κινείται στα όρια του πραγματικού με το φανταστικό. Από τη μία, η λέξη «ουτοπία» είναι συνώνυμη του εξωπραγματικού και του ανέφικτου. Από την άλλη, ως “ευτοπία” θα χαρακτηρίζαμε την αναζήτηση ενός καλύτερου, εφικτού κόσμου. Η ευτοπία, λοιπόν, δεν είναι το αντίθετο της πραγματικότητας, αλλά η προβολή μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας.

 

Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις: Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε ποτά, αναψυκτικά αλλά και μια σειρά από ορεκτικά, τυριά, πατέ, μπισκότα και γλυκά και να δημιουργήσουμε τον πιο νόστιμο, εντυπωσιακό και ελληνικό μπουφέ!!!

Εταιρικά δώρα: Αναλαμβάνουμε τα δώρα σας έχοντας, μέχρι τώρα, σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες από τον κλάδο της τεχνολογίας, των κατασκευών και του τουρισμού.

Συνεδριακά δώρα: Οι επιλογές μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, είτε παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων για τους συμμετέχοντες και τους συνέδρους είτε προσφέροντας μεμονωμένα προϊόντα, που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα αναμνηστικά του συνεδρίου.

Ξενοδοχεία: Η «ΕΥΤΟΠΙΑ» μας συνεργάζεται με ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας προϊόντα για το πρωινό και τα γεύματα. Παράλληλα, σε αρκετά από αυτά έχει δημιουργηθεί μια γωνιά παντοπωλείου, ενώ άλλα υποδέχονται πελάτες με ένα ξεχωριστό «ΚΟΥΤΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ» που κλείνει μέσα του όλα τα αρώματα και τις γεύσεις της ελληνικής γης.

Γάμος – Βάφτιση: Στις μέρες μας, το γλυκό κουταλιού αποτελεί πρώτη προτίμηση των νέων ζευγαριών για τις μπομπονιέρες του γάμου τους ή την βάπτιση του παιδιού τους Συσκευάζεται σε μικρά ατομικά και κομψά βαζάκια και συνοδεύεται από τον κατάλληλο στολισμό.

Συνεργαζόμενα καταστήματα: Επικοινωνήστε μαζί μας και για χονδρικές πωλήσεις ή franchise.

 

Αναζητήσαμε παραγωγούς που αντιστέκονται στις σύγχρονες μεθόδους και εφαρμόζουν τους πιο αγνούς τρόπους επεξεργασίας, εντοπίσαμε αρώματα και γεύσεις μοναδικές, παρασυρθήκαμε από την ουτοπία για να μεταφέρουμε στον πραγματικό κόσμο την απλότητα των παιδικών μας χρόνων, αλλά πάνω από όλα δουλέψαμε με όρεξη και μεράκι για να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα που μας παρέχει η ελληνική γη. Εσείς;