Το κρασί???????????????????????????????Syrah: Η ποικιλία Syrah μας έρχεται από τον Ροδανό της Γαλλίας. Δίνει σκούρα κόκκινα κρασιά με μαλακή γεύση, μέτρια οξύτητα. Γενικά στα κρασιά αυτής της ποικιλίας κυριαρχεί το πικάντικο, το πιπεράτο άρωμα.

Merlot: Η ποικιλία Merlot, είναι σχεδόν παγκόσμια, ποικιλία κρασιού, με πυκνό αρωματικό χαρακτήρα και βελούδινη γεύση. Το κρασί που γίνεται με σταφύλια Merlot είναι μέτριας οξύτητας.

Caberbet Sauvignon: Η ποικιλία κρασιού Caberbet Sauvignon είναι ευρύτατα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Δίνει σκούρα κόκκινα ξηρά κρασιά με έντονα όσο και σύνθετα αρώματα. Πρόκειται για κρασιά μέτριας οξύτητας με πυκνό σώμα και ισορροπημένη γεύση.

Ροδίτης: κρασιά από Ροδίτη φτιάχνονται σχεδόν σ” ολόκληρη την Ελλάδα με καλύτερα όμως αποτελέσματα στην ορεινή Πάτρα και τη Μακεδονία. Mας δίνει ελαφριά και ευκολόπιοτα κρασιά που μοσχοβολούν φρέσκα εσπεριδοειδή.

Μαλαγουζιά: Λευκή ποικιλία, μία από τις πιο αρωματικές ποικιλίες των ελληνικών σταφυλιών, καταγόμενη πιθανότατα από την ορεινή Ναυπακτία. Η Μαλαγουζιά δίνει κρασιά υψηλόβαθμα, μέτριας οξύτητας, αρωματικά.

Ασύρτικο: Ξεκίνησε την ιστορία του από τα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως τη Σαντορίνη, όπου είναι και η κυρίαρχη ποικιλία. Δίνει κρασιά με υψηλό αλκοολικό βαθμό, υψηλές οξύτητες, κρασιά με χαρακτήρα, χωρίς έντονα αρώματα, αλλά με θαυμάσια γεύση.

Sauvignon Blanc: Η Sauvignon Blanc είναι μια γαλλική ποικιλία που η καλλιέργεια της επεκτάθηκε σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Δίνει κρασιά με υψηλή οξύτητα.

Μοσχάτο: μεγάλη και διάσημη οικογένεια σταφυλιών που καλλιεργούνται με ποικίλα ονόματα σ” όλες σχεδόν τις αμπελουργικές χώρες. Μεγάλη και η ποικιλία των κρασιών που μας χαρίζουν, από παλαιωμένα γλυκά έως φρέσκα, φρουτώδη αφρώδη. Όλα τους όμως ξεχωρίζουν για το εντυπωσιακό τους άρωμα.