Τάρτα με καλαμποκάλευρο, ντομάτες και θυμάρι



???????????????????????????????Yλικά για 6 άτομα

200 γρ. καλαμποκάλευρο χοντρόlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

150 γρ. γάλα

100 γρ. νερό

150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

5 ντομάτες κομμένες σε φέτες

θυμάρι φρέσκο

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδοlogo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7

αλάτι,logo-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7 πιπέρι

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε σε μπολ το καλαμποκάλευρο, το γάλα, το νερό, τα 100 γρ. τυρί, αλάτι και πιπέρι και φτιάχνουμε ένα χυλό. Στρώνουμε το χυλό σε ταψάκι με λαδόκολα και προσθέτουμε από πάνω τις ντομάτες, το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και θυμάρι. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 45-50 λεπτά περίπου.