Όροι και Προϋποθέσεις

Προσωπικά δεδομένα

Για κάθε ηλεκτρονική αγορά, ζητούνται στοιχεία και διεύθυνση πληρωμής και, εάν απαιτείται, μια διαφορετική διεύθυνση παράδοσης. Τα στοιχεία και η διεύθυνση πληρωμής χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την έκδοση των σχετικών δελτίων και παραστατικών.

ΦΠΑ

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στο website συμπεριλαμβάνουν χρέωση ΦΠΑ στο εκάστοτε προιόν βάση νόμου.

Πληρωμή

Για την παράδοση μιας παραγγελίας, απαιτείται εξόφληση μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση είναι δυνατή και μέσω web banking.
Ειδικά για παραδόσεις εντός Αττικής, η εξόφληση μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή.
Η πληρωμή περιλαμβάνει το συνολικό κόστος των προϊόντων και τα έξοδα παράδοσης.

Παραδόσεις στην Ελλάδα

Η παραγγελίες παραδίδονται εντός Αττικής από την e-utopia. Παραγγελίες εκτός Αττικής παραδίδονται από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Χρόνος Παράδοσης

Μόλις ληφθεί μια παραγγελία, αυτή προωθείται για διεκπεραίωση στο αρμόδιο τμήμα και στη συνέχεια για φόρτωση και αποστολή. Η διαδικασία αυτή απαιτεί έως 7 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την παραγγελία.
H e-utopia δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές της δεν έχουν ενημερώσει έγκαιρα για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους.

Επιστροφές & Ακυρώσεις παραγγελιών

Εντός 24 ωρών από την στιγμή που γίνεται η παραγγελία, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωσή της, στέλνοντας μήνυμα στο τμήμα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Παραγγελιών, info@e-eutopia.gr.
Εάν ένα προϊόν δεν σας ικανοποιεί πλήρως, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από το πρωτότυπο τιμολόγιο ή την απόδειξη πληρωμής, καθώς και από αιτιολογία επιστροφής. Μετά την παραλαβή τους από την e-utopia, και εφόσον δεν έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές κατά τη μεταφορά που οφείλονται σε κακή μεταχείριση, η e-utopia θα επιστρέψει το ποσό της αξίας των επιστρεφομένων προϊόντων στο λογαριασμό του πελάτη.